Groentebroertjes - Gebr. van Gemert

Markten en Horeca

Voor zowel zakelijk als particulier

Horeca en instellingen

Voor iedere organisatie een gezonde oplossing

Iedereen heeft andere wensen en behoeftes wanneer het aankomt op hun dieet. Om te zorgen dat iedereen met een glimlach hun vitamines binnen kan krijgen, zorgen wij dat wij flexibel zijn en houden we alles bespreekbaar!

Oplossingen op maat

Heeft u specifieke wensen met betrekking tot groenten en fruit? Laat het ons weten en dan steken wij de koppen bij elkaar!

Altijd vers garantie

Door onze manier van voorraad behouden kunnen wij garanderen dat onze groenten en fruit altijd zo vers mogelijk zijn!

100% Flexibel

Wij willen dat niemand verlegen zit op de cruciale momenten. Met een laat bestelmoment en 6 dagen per week levering kunnen wij garanderen dat u altijd uw versproducten op tijd geleverd krijgt (en natuurlijk zo vers als maar kan)!

Chef is chopping vegetables
Waarom voor de groentebroertjes kiezen?

Kwaliteit en flexibiliteit

100-Organic.png
100% Kwaliteit garantie

Wij doen iedere dag ons uiterste best om de mooiste en meest smaakvolle producten in ons assortiment op te nemen. Als het niet opleeft aan onze standaard, dan slaan we maar een keertje over.

Crate-of-Vegetables.png
Altijd vers

Wij houden niet van een te grote voorraad inslaan. Door een constante doorstroom aan nieuwe producten hebben wij het altijd zo vers mogelijk voor u klaarliggen!

Handmade.png
Met zorg voor de klant

Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn. Door een flexibele aanpak en 6 dagen per week levering kunnen wij onze klanten altijd voorzien van wat zij nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben!

Op welke markten wij staan?

Het kan best dat u ons al wel eens hebt zien staan op een van de lokale weekmarkten in Twente en de Achterhoek. Vandaag de dag zijn wij standaard aanwezig op de volgende markten:

 

  • Dinsdag: Neede (7:00-12:30)

  • Woensdag: Borculo (7:00-12:30)

  • Donderdag: Ootmarsum (7:00-12:30)

  • Zaterdag: Enschede (7:00-17:00)

Reviews

Wat zeggen onze klanten over ons?

Scroll naar boven