Groentebroertjes - Gebr. van Gemert

Over ons

Vanaf de start

Van Gemert op de markt

De naam Van Gemert is bij vele mensen in Twente en omstreken meer dan bekend binnen het marktcircuit. Begonnen door Tonny Sr van Gemert, die in het begin voornamelijk met enkel aardappelen op de markt heeft gestaan, is het bedrijf ondertussen uitgegroeid en ontwikkeld tot hoe we het nu kennen; De Groentebroertjes – Gebroeders van Gemert. 

De volgende generatie

In de jaren 80 is het bedrijf overgenomen door Tonny’s zoons; Toon, Robbie en Hans van Gemert. De drie broertjes hebben het helemaal eigen gemaakt en staan nu al een aantal decennia iedere dag goed gemutst achter hun groenten en fruit.

Waar vroeger het assortiment dus voornamelijk aardappelen en de basics was, is het door de jaren heen doorgegroeid en biedt nu nagenoeg alles wat zowel de fanatieke thuis-chef als de professionele kok nodig heeft om een culinair hoogstandje op het bord te kunnen serveren. Alles van Hollandse bodem tot de meest exotische vruchten; je vindt het bij ons op de kraam!

Dish_1.png

Waar kun je ons vinden?

Door de jaren heen hebben we op een aantal markten gestaan. Vandaag de dag zijn wij iedere week trouw aanwezig op de volgende weekmarkten:

 

  • Dinsdag: Neede (7:00-12:30)

  • Woensdag: Borculo (7:00-12:30)

  • Donderdag: Ootmarsum (7:00-12:30)

  • Zaterdag: Enschede (7:00-17:00)
Scroll naar boven